Aldri for-lov deg!!

Æ har lært at man ikke skal love mer enn man kan holde. På fredag skrev æ «bilde kommer» om farsdagskake, fiskesuppe og hele bøtteballetten. Joda, lagde kake, og har jo sett at det e farsdag i dag over hele some(sosiale medier). Det e jo ikke til å unngå når du har fb, Insta, Snap osv.

Personlig ringte æ pappa idag og gratulerte han med farsdagen. Han hadde fått bløtkake av svigersøstra mi. Ribbe hadde dem og hatt til middag! Så herlig å vite, siden verken æ eller brodern e der. Brodern e i militæret å jobber for øyeblikket. Standhaftig mann, broren min❤

Ja, så va det æ og farsdagen her da. Æ e jo som kjent gravid, blitt dement(De siste 9 mndr), og surrat fra før. Kaka æ sku lage idag, lagde æ bunn til i går. Det ble en marengsbunn med Daim i. Lett å lage(Lett å spise).

Idag våkna æ kl 9. Kokte litt kaffe, gikk å tenkte kossen æ sku gripe dagen, og ringte til mamma, svigersøstra og et søskenbarn(kanskje litt for å ikke gripe dagen FOR tidlig).

Rundt 11 gikk æ opp å vekte drømmeprinsen. Han fikk kaffe og en liten bit sjokolade som farsdagsfrokost idag(Æ e ikke fan av mat på soverommet, men en liten bit sjokolade akkurat idag går bra). I går fikk han en bukett roser av meg som forskudds-farsdagsgave. Han fortjener det❤

Men når æ snakka med svigersøstra mi, forsøkte æ å lage eggekrem som sku på kaka-etter beste evne og oppskrift seff.

Måtte til slutt innse at det ikke lignet på noen krem, men på eggesuppe. Så t svigersøstra mi at det her va noe æ ikke kunne, og så æ sku jukse litt med melis. På vei å helle melis oppi, bladde æ nederst på oppskrifta, der sto det med skrå skrift:»dette har ikke en kremete konsistens, men som en glasur som skal på toppen av kaken. Det er veldig viktig at den er avkjølt før den settes over kaken».

Joda, jammen ska man leke kokk, og plopp! oppi med melis… Jaja, vis på litt, og satt den til avkjøling.

Fiskesuppe ble laga med vann, buljongterning, smør, gulrot, kålrabi, vårløk, gressløk, torsk, laks, salt, pepper, og fløte. Rundstykker som tilbehør. Nuu-udelig!

Så va det det her med å holde det man lover. Som sagt, så sku æ jo legge ut bilde. Nu ble det jo bilde av den såkalte frokosten. Men, kaka…? Suppa?

Æ e jo surrat. Æ innrømmer det. Æ har kanskje tatt meg litt «vann over hodet» når æ stolt og rakrygga skrev «bilde kommer» på fredag. Men æ lovte bilde. Og da legg æ ut bilde…

Nyt uka som bynne i morra! Husk; ikke lov mer enn du kan holde!

Ha en fin kveld❤

Det va en gang… en veldig god daim-kake!