En muggen morra

Våkna tidlig i dag. Sulten som en skrubb, og gikk på kjøkkenet for å ordne meg mat. Æ e jo våken par ganga om natta, drikker vann og går på do anna hver gang. Helt merkelig kossen man blir som gravid. Logikken e jo vanligvis sånn; drikk du vann, så må du på do.

Logikken i hodet e borte under graviditeten. Dobbeltmoralen som du fortell ungan e 10ganga til stede! «Ikke drikk vann før du legg deg, da ender det opp med at du står opp om natta og går på do», «godteri kun på lørdag», «ikke kjøp tøv på butikken» osv. HAH! Når du blir gravid drikk du vann evt annen drikke(Æ har fått dilla på vann m/isbiter + Litago jordbær) rett før du legg deg, du spis altfor mye godis bare fordi du får lyst på det, og du kjøper tøv på butikken. Sånn e det. Mange kommer i tillegg med «Men du har lov nu», og du trøster deg med det.

Men e det nu så «lov»? Bør man ikke tenke litt over det? Hver gang æ stapper i meg den her sjokoladebitene, får æ litt dårlig samvittighet. Ikke for at æ burde, men det e jo ikke mitt vanlige kosthold. Mange sier og at «det heter du mangler noe, når du får sånne lyster». Ka svarte mangler æ som en sjokolade kan gi meg???🤔

Æ vet at æ har de vitaminer, jernlager osv som æ treng. Det har lege og jordmor bekrefta. Ka sku æ mangle? Som gravid kan vi passe litt på kostholdet og.

Nei, æ ska slutte å fundere så tidlig på morran. Tilbake til frokosten. Æ va jo så sulten når æ våkna. Heiv på kaffe, som forsåvidt måtte bli blanding av filter og kok idag, og den ble ikke så verst. Gjorde klar de siste skivan av kjøpbrødet. Noe æ ikke e veldig fan av… Kjøpbrød altså. Men gleda meg til kaffe og brødskive med appelsinmarmelade. Det e nokka nostalgisk over det.

Hadde spist 2 små skive, og nesten fortært den siste da æ kjente en mistenkelig smak. Brødet e muggen!!!! Æ tok matsøpla ut av skapet, spytta ut, og sprang inn på badet!

Nu har æ aldri klart å spy frivillig, og ei heller denne gangen. Brekte meg som en skada ku, men ingenting kom opp.

Bare for sikkerhets skyld ringte æ føden for å høre om det va skadelig, men det sku gå fint. Pjuh!

Det va jo en fin start…

Håper du har en bedre start på dagen, og at du får en god torsdag❤

Bilde fra litt egenpleie i går kveld. Behov for det av og til. Kanskje jeg i underbevisstheten visste at morran ble drit?🤔