Vinter og sne

Æ leser på VG.no at vi sner ned her i nord. I Tromsø e det hele 97 år sia sist det va så mye sne på samme tidspunkt. Men regne med dem ikke har glemt vinteren-97, evt at dem ikke blande «97 år» og «året 1997″🤔

Æ ligg hjemme på sofaen, og akkurat idag e været mer som påske å regne, med sol, kaldt og masse sne utenfor. Æ har vandra inn og ut av Ole Lukkeøye sin verden, lufta lurvelevenet(Ja, hunden altså- misforstå meg rett), og kjent lille romstrere i magen. Det e så mye sne, sånn uten å klage, at utsiktsbildet idag e tatt ut vinduet. Æ har ikke pust til å gå i dypsneen og finne motiv.

Æ sku jo egentlig henge adventsgardina, men orka e ikke der. Tar på med ekstra mage og altfor mange kilo… Ja, forresten når det e snakk om det, så har æ en plan fra januar. Det e ikke nyttårsløfter eller sånt man lover hvert år. Det e egentlig bare fortsettelse fra før æ ble gravid. Vil du være med så si fra!

Du kan bo kor som helst i landet, du kan jobbe med ka du vil. Du kan ha unga eller ikke. Du kan være singel, sambo, gift you name it! Det som e viktig, e at æ vil ha deg med som har tenkt å bynne å prioritere deg sjøl, og som har lyst at 2020 ska bli ditt år- men som e litt usikker kossen. Æ gjør det her for at min familie ska ha det bra. For har ikke æ det bra, har ingen rundt meg det. Det så æ med at æ gjorde det før æ ble gravid.

Ta kontakt via kommentarfeltet. Så finner vi ut av det😊

Tilbake til sneen. Æ like vinter. Og æ like kulde. Og sånn det e nu, vil æ heller ha det enn den «vanlige» vinteren her. Da e det sne/regn/is… Det e ingenting artig.

Kossen e været der du bor?

Ha en fin dag❤

Winther wonderland-utsikta fra mitt vindu.