Sykehusbrev

Sykehusbrev, 3 november:
Litt mer bilder på en søndag.
Stille i gangene, men det betyr ikke at det er stille omkring. Fikk høre at det var forsøkt innbrudd på sykehotellet i går. 2 stykker av ukjent opprinnelse hadde fått tak i en knippe nøkler som de gikk å prøvde på dørene.

Æ går rundt med alt av verdi på meg, så ska dem prøve seg her, må dem pent gjennom en høygravid, samisk hormonbombe først!

Har idag vært å gått noen kilometer igjen. Blir litt ensformig her på sykehuset, tross at æ oppdaga at dem e litt småforvirra, evt prøver å småforvirre andre… I resepsjonen har dem nemlig satt opp tid både for New York, Tromsø og Antarktis. For dem som e usikker på kor dem e, med alle pingvinan rundt seg, så blir det jo ikke bedre når dem ser klokkeslettan. I tillegg hvis du ska på møte her, havner du muligens på Galápagos, eller et anna eksotisk navn.

Men tilbake til gåturen min. Idag va det fint vær. Rene «Winther wonderland» og Tromsø(det e jo her æ e, sånn for ordens skyld) viste seg fra sin beste side. Minusgrader, brøytemannskapan hadde virkelig gjort seg fortjent lønna si, og… Æ ble stående midt i en rundkjøring. Æ hadde jo GPS, men plutselig va det ikke gangfelt, og ho dama på gps’en slo over fra gåing til «kjør rundt i rundkjøringen, og ta tredje til høyre»😖

Der sto æ, mens bilan svusja både ene og andre veien.

Fikk til slutt vagga meg over, som Guffen sjøl, med livet som innsats. Men turen i seg sjøl va jo fin.

Når æ kom tilbake etter turen syntes vi(Æ og lille) at vi fortjente en liten sjokoladebolle og kaffe latte på Narvesen. I tillegg kjøpte vi litt enkel hodebry, for å ha noe å gjøre når vi ikke går tur.

Vi tar stadig imot tlf og besøk, om noen føler for det. Det e ikke så at verken tlf e gått varm eller døra rent ned her. #hinthint

Men sånn går nu dagan, og håper på å få dra hjem i morra.

Ha en fin søndag❤