Herlige mennesker-overraskelsesbabyshower!

Blir ikke langt innlegg, men må bare innom for å fortelle hvor herlige mennesker jeg har vokst opp med, og hvor herlig mann jeg har giftet meg med- og ikke minst min fantastiske svigersøster❤

De har planlagt over tid en babyshower for meg. Når vi endelig kommer til hjemplassen min, har de klart å holde det så hemmelig at ikke engang når min niese på 3 år sier:»Vi har bleiekake»(så det på samisk), så forsto jeg det ikke. I mitt hode ble det hun sa omgjort til fortid, fordi vi snakket om bamsen hennes som hadde hatt bursdag.

De har hatt en plan om at hvis ikke vi kom dit, så skulle de komme hit. Jeg gråt når de overrasket meg, og har ennå lyst å gråte- av lykke selvfølgelig! De hadde ordnet så mye fint! Nå mangler ikke lille i magen noe!❤❤❤

Jeg er så takknemlig! Tusen, tusen takk! Hui Olli giitu❤