Gullfiskhukommelse

Jeg har telt over ca hvor mange dager jeg blir å gå gravid, og kom frem til 262 dager-ish. Grunnen til at jeg begynte den beregningen var pga min fantastiske hukommelsen jeg har for tiden🤣

Jeg glemmer titt og ofte ord som egentlig er helt dagligdags og vanlig å si. Men det kan jo bli komisk også, og få en helt annen betydning- spesielt når man er gift med en mann som elsker å vri litt ekstra på det! Som tidligere idag…

Jeg: æ fikk en barnesang på hjernen, men husker ikke helt teksten… (nynner)… min due…

Han: ja, vet hvilken du mener...(nynner han og…)

Jeg: åh! Va det ikke noe… lille postmann min due, kom til…hm-hm-hm- ditt brev…?

Han(begynner å le): jah, akkurat sånn, men; lille postmann min due, koffer e du så bred….

🤣🤣🤣🤣

Jises! Man får det ikke mer morsomt enn man lager selv🤣🤣🤣 Stakkars ungen i magen, kommer til å lære alle barnesanger helt feil…

Men når sant skal sies, jeg er glad vi ikke har det så alvorlig. Humør og humor er viktig, og det er det ikke mangel på her. For jeg er sikker på at mannen min planlegger å gi meg latterkrampe på fødestua og. Et eksempel er jo da jeg fikk så store smerter på fredagen at jeg ikke klarte ligge, sitte, gå eller stå på egenhånd. Da han skulle følge/støtte meg til do, kom han med; pass opp! Her kommer Anne Kristine, 90 år! Bare den kommentaren gjorde at jeg knakk sammen i en blanding av latter og smerte. Jeg så jo hvordan jeg gikk, og med den kommentaren… Priceless….🤣

Jeg har smerter av og til, jeg kjenner spark. Jeg er sliten som fy, men jeg er i god form. Jeg er lykkelig. Jeg klager ikke! Alt er som det skal med lille, så langt. Vi tar dag for dag💕

God helg🦋