Drømmer

I natt hadde jeg mareritt. Jeg har egentlig ikke så lyst å snakke om det, men for å ikke tenke for mye på det, jeg skrive om det. Det var nok det verst tenkelige marerittet noen kan oppleve, og det verst tenkelige marerittet en kan tenke seg å ha. Jeg har forsøkt å ringe ei kusine av meg, for jeg pleier å snakke med henne om både drømmer og alt. Men hun var opptatt da jeg forsøkte.

Drømmen omhandlet at jeg var veldig gravid… Å, Jesus, må si at det gjør vondt å bare skrive om det… Vel, jeg drømte at jeg var veldig gravid. Veldig som i høygravid. Jeg drømte at jeg var så bekymret, hadde en kjempedårlig følelse. Gikk til legen, og fikk beskjed at vi trengte ikke ta ultralyd for han så på meg at det ikke var noe der. Jeg hadde slitt meg ut og da var babyen også sliten. Da jeg så ned, så jeg at det ikke var noe der. Jeg hadde mage, men den var tom. Ja, forstå drømmer den som kan. I drømmene kan alt skje, men jeg så det i drømmen.

Jeg våknet av at mannen min vekket meg, og jeg lå å hulket som bare det. Jeg klarte ikke sovne mer. Alt svirret i hodet på meg. Klokka var knapt bikket 05.30, og jeg gikk ned. Jeg gikk på do. Kjente etterpå at jeg var sulten, så jeg tok meg 2 brødskiver, drakk par glass melk og så på youtube på noe musikkgreier, og fant ut at jeg må forsøke å sovne igjen.

Jeg gikk opp, så på min fine mann som sov så godt. Tenkte «heldige fyr. Du kan sove du!». La meg under dyna, tett inntil han. Han strøk meg over ryggen og begynte å småsnorke. Jeg satt headset i øret, «friends» på ipaden og borte var jeg…. Ingen mareritt videre, våkna kl. 10.15. <3

Legger ved en link fra www.babyverden.no som omhandler gravides drømmer.

Ha en fin uke <3