Skjebnens endring

Når du går gjennom livet og får erfaringer, både på godt og vondt, og du til slutt roer deg ned med at «det var visst slik livet mitt skulle være«. Da tenker du ikke lenger over hvilke forandringer skjebnen ville endre på.

Da jeg for nesten 8 år siden satt hjemme hos mamma, gråt så jeg hulket, og var sikker på at jeg aldri skulle møte noen som skulle elske meg for den jeg var, visste jeg lite om at det var nettopp det jeg skulle noen måneder senere.

I kveld sitter jeg her på verandaen vår. Det er gått over 8 år siden jeg møtte den eneste mannen som har klart å gjøre meg sjenert. Det er 3 år siden jeg giftet meg med drømmen min- etterfulgt av bryllupsmiddag på Egon(!). Jeg sitter her å tenker over alt vi har. For ja, nå har vi snart alt! Han har oppfylt et ønske jeg ikke visste at jeg hadde. Vel, jeg hadde det faktisk ikke før ham. Etter, trodde vi det ikke kunne skje… Før nå. Vi får hjemmelaget julegave i år, og det er det største vi kan få💖

Måtte alt gå bra, og håper du følger oss på veien. Ha en fin kveld.