Ny uke, nye muligheter

Da er det mandag! For mange er det det verste som kan skje! En hel uke foran dem, enten med masse jobb, møter, unger, stress, og alt du kan se for deg av uorden, stress osv. Jeg vil påstå at dette er enda en ny mulighet til å si: KOM IGJEN, NYE SJANSER, NYE MULIGHETER!!! 😀

Nei, vi er jo ikke alle like. Men tenk om vi bare forsøkte å tenke LITT mer positivt. Det er så mye negativt her i verden at vi må nesten ha noe positivt å se frem til! Om ikke det er noe, så i alle fall tenk at i morgen er en helt ny dag, med blanke ark og fargestifter til. Hvis du hver dag våknet med et smil om munnen, og lot deg selv tenke: ah, i dag skal jeg finne på noe godt for meg selv. Og jeg skal også gi i alle fall én person en god og velfortjent klem!
Tenk så mye bedre dagen hadde blitt allerede fra du sto opp av senga??

Vil du bli sett på som en sur, gammel kjerring evt bitter, gammel gubbe før du har behov for å være det? Det er i alle fall ikke mitt ønske. Jeg tenker at de som ser på meg som sur, er de som ikke kjenner meg. Eventuelt de som har fortjent det! HAHA! #dårlighumor Jeg liker å legge ut positive ord på storyene mine, på insta, fb og snap. Du kan se dagens på Instagram.

Jeg håper inderlig at du har fått en god start på uka. For du vet, hver dag er en ny start. Og en mandag er en ny ukestart, og nye muligheter!
Ha en fin uke, alle sammen! 🙂

Ny uke, nye muligheter altså